Baštenske oaze

Ako ste želeli Vašu rajsku baštu, sada Vam možemo ponuditi kompletna rešenja:

Potpuno uređenje zelenog prostora sa izgradnjom BIO-bazena, fontane, jezera ili potoka uz konstrukcije i terase (dokove) za boravak pored i nad vodom uključujući i svu potrebnu infrastrukturu zalivanja, podvodne rasvete i prečišćavanja vode.

Tu smo da bi ispunili Vašu viziju rajskog vrta.

Ambijent rajskog vrta, bio-bazen
Ambijent rajskog vrta, bio-bazen
fontana-bio-bazen-za-kupanje
Fontana sa modernim dizajnom zavrsnom obradom modernim eksterijerom, koja ujedno u toku sezone moze sluziti i kao bazen za kupanje.
pogled-na-fontanu-iz-doma
Pogled na fontanu iz vaseg doma

Bio bazeni predstavljalju simbiozu klasičnog bazena za plivanje i veštačog jezera odnosno fontane ili fontanskog sistema.

Jeste li ikada poželeli da se brčkate u fontani? Želeli ste bazen za kupanje u vašem dvorištu? Fontana Vam je mala i plitka? Bazen Vam je nezgrapan?

Bio bazen je idealno rešenje umesto klasičnog bazena sterilnog izgleda možete ceo prostor obogatiti raznovrsnim vodenim efektima fontana kao i raznolikog vodenog ukrasnog rastinja.

Tokom letnjih meseci da bi ste se kupali i rashladili više nećete morati gubiti vreme zaglavljeni u saobraćaju, tražiti parking mesto, gurati se na prenatrpanoj plaži, brinuti o kvalitetu vode…

Pozovite nas za više informacija.

Pogledajte reklamni youtube video Bio bazena OASE GmbH

sistem bio-bazena